Diensten

Events

Event stylingVanuit ons ambacht creëren wij sfeer. Met de mooiste eyecatchers, bijzonder tafeldecoraties en de mooiste accessoires creëren wij een unieke uitstraling voor elke gelegenheid. Samen met u maken wij voor uw bruiloft, event of andere gelegenheid een passende sfeerdecoratie.

Bruiloft decoratie

Bruiloft decoratieBloemen zijn vaak een belangrijk onderdeel van de aankleding van bruiloften en evenementen. Wij zijn professionele bloemstylisten die gespecialiseerd zijn in bruidswerk en bloemstyling voor grote evenementen. Van kleine vaasjes met een enkele bloem, tot grote vazen en potten met unieke bloemstukken.  Wij passen de bloemdecoraties altijd aan op de gewenste kleuren, sfeer en budget. Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden voor jullie event, bruiloft of feest!

Bloemen abonnement

Bloemen abonnementAltijd een mooie vaas bloemen in huis of op uw kantoor. Tom Siebers maakt voor u elke week, twee weken of maand de mooiste creatie. Deze creaties worden op uw locatie afgeleverd. Waarom een bloemen abonnement?

  • Altijd super vers.
  • Prachtig geschikt in een gratis leen vaas.
  • Wij werken met de mooiste bloemen passend bij elk seizoen.
  • Veel variatie elke week weer.

Workshops

Beursaankleding‘Bloemen houden van mensen’, het is een hele oude slogan, die nog steeds klopt. Bij beurzen draait het ook om mensen, daar gaat het om. Productinformatie is toch ook digitaal wel beschikbaar. In een goed gedecoreerde stand – waar bloemen volgens ‘Tom’ zeker bij horen – voelen mensen zich ‘thuis’. En als uw klant zich comfortabel voelt, doet u sneller zaken!  

Wij vinden het leuk als u vragen/opmerkingen heeft!

Neem contact op >